Klik for at vende tilbage til forsiden  Klik for at sende os en e-mail   

 Hvem er vi
 Hvad kan vi
 Hvad gør vi
 Turkalender
 Kulmulen
 Fangster
 Konkurrence
 Rekorder
 Top 5 lister
 Farum Sø
 Furesø
 Bestyrelsen
 Artikler
 Links
 Infomail
 Indmeldelse

Farum Lystfiskerforenings klubhus - Fiskerhytten - Farumgårds Allé 32, 3520  Farum, tlf. 44 95 47 16

Lars & Simon på Furesøen 
Fiskeriet på søen var meget ligesom på Sundet, vi sejlede og sejlede mens Lars sad med næsen i loddet for at se om der skulle dukke nogen aborrer op.

Aborrer som jager laver et ret karakteristisk mønster på loddet, men de jager altså bare ikke ret tit i marts måned.

Det var snevejr som senere slog over i slud, og det var ikke nemt at holde varmen, så vi gik i land i en særdeles smukt sneklædt Nørreskov for at pisse af og løbe en tur.
 

Efter at have sejlet hele søen rundt mellem 22 og 30 meter kurverne og testet en masse mulige aborrebuler, fandt vi endelig et sted med noget der så helt rigtigt ud, og Lars fik også straks hug, smed markøren ud og sejlede tilbage igen og fik igen hug, og Simon var ved at blive sur, men så fandt han også melodien, og vi fik tilsammen 8 aborrer mellem 500 og 800 gram.

Søndag den 3. marts tog Simon og Lars Frø på Furesøen for at se om vi kunne gøre det bedre med aborrerne end vi havde kunnet med torskene på den sidste klub-bule-tur hvor vi begge fangede ingenting.
 
Så ville aborrerne ikke mere, vi frøs og så sejlede vi hjem.

Simon og Lars's fisketur endte hjemme hos Lars hvor vi rensede og tilberedte fiskene.

Først var det af med fileterne, og af med skindet og af med de små ben i midten, og så op i en marinade af citronsaft, vand, lidt olivenolie og godt med krydderi for eksempel estragon.

Efter 3,4,5 timer i marinaden stegtes fileterne i en spsk. olie på en varm pande, hvorefter der tilsattes rigelig citronsaft som dampede ind i fisken.

Klar og parat serveret med pillekartofler, koldt vand, hvidvin eller øl, og så var der udlovet én krone i dusør for eventuelle fiskeben
 

Mvh Lars & Simon


Copyright © 2005 Lars & Simon / Farum Lystfiskerforening.