Klik for at vende tilbage til forsiden  Klik for at sende os en e-mail   

 Hvem er vi
 Hvad kan vi
 Hvad gør vi
 Turkalender
 Kulmulen
 Fangster
 Konkurrence
 Rekorder
 Top 5 lister
 Farum Sø
 Furesø
 Bestyrelsen
 Artikler
 Links
 Infomail
 Indmeldelse

Farum Lystfiskerforenings klubhus - Fiskerhytten - Farumgårds Allé 32, 3520  Farum, tlf. 44 95 47 16

Fangster 2005

(Du kan også se fangstrapporterne fra 2008, 2007, 2006, 2005 og 2004)19/12 '05

Så var jeg på den første torsketur med min fritidsklub. Vi mødte kl. 9 på stationen, hvorefter vi blev kørt til lange linie, for senere at blive samlet op af båden vi skulle ud med. Det var en af lederne som boede i en husbåd på Christianshavn som havde en jolle, den skulle vi så ud med. Vi var kun fire, en af mine venner, Martin, Jesper, som er en fiskegal pædagog, og så Dale, som ejede båden.

Jeg troede vi skulle på "rigtig" bulefiskeri, men det var bare lidt sejlen rundt hid og did efter torsk. Jeg fik første modstand, 2 sild, som var kroget i ryggen, jeg sendte dem ned igen og mærkede nogle gode rusk lidt efter, så var første torsk om bord. Vi sluttede cirka halv tre om eftermiddagen, med tretten torsk på cirka 1,5kg i gennemsnit. Martin tog den største på 3,8 kg, han fik 3 torsk, Jesper fik 6 og jeg fik 4. Alt i alt en dejlig tur på sundet, med masser af varme og ikke alt for koldt. desværre havde vi intet kamera med, men en god oplevelse.
 
MvH Lasse Kofod
 

19.11.05

Efter de sidste dages nattefrost havde jeg bestemt mig for at tage en tur på Bagsværd sø i dag.

Det skulle vise sig at være en god ide da det gav i alt 6 gedder med den bedste på 6500 gram.

 
Med venlig hilsen
 
Christian Hansen

 

 


01.10.05

EN STILLE TUR TIL GUDENÅEN!!!

Lørdag d. 1. oktober var vores årlige tur til Gudenåen. Dagen startede stille og roligt, uden det store vand i åen. Efter et par timer fik jeg et ordentligt hug inde ved egen bred. Min berkly 2-12 gram UL-stang fleksede som en ostehøvl, og så kunne en fed fight begynde. Fisken gik fri af vandet flere gange, for så bare at stille sig ned i hullet igen. Da min fiskemakker kom derhen pressede jeg den op til overfladen, for at se størrelsen, hvis jeg skulle være så uheldig at miste den. Så tog den en meter højt spring og landede på siden. Det var lige så vi blev våde på kinderne.
 

Efter ualmindelig lang tovtrækkeri frem og tilbage, skulle vi nu til at nette den. Min makker tog den bagfra, og da halen nåede bunden var kun halvdelen af fisken inde i nettet, så nu var gode råd dyre. Fisken svømmede igen. Vi havde heldigvis en lille fangstkrog med, så jeg fik hurtigt kroget den, men da jeg skulle op forvred jeg mit knæ. Så hvis der er nogen der har set én halte med en fisk ved Gudenåen, så var det nok mig. Min glæde var stor da vægten stoppede på 7,320 kg og 84 cm. Sikken en havørredhan, der ikke kunne stå for min spinner.

Niels Matthiesen


01.08.05

Jeg var d.1. august på øresund med min makker Kim Jæger efter fladfisk.

Vi fangede i løbet af dagen 30 fladfisk med en rigtig fin gennemsnitsstørrelse, således var der renset(uden hoved, indvolde, hale og finner) 10kg fladfisk !

Fiskene var så godt som alle i superkondition og og de tykke filetter vil gøre sig godt på panden.

Den største var jeg så heldig at få,- den var 47cm lang og vejede 1225g. Den blev fanget på børsteorm, men var så stoppet med muslinger at det lignede en rognskrubbe...

Den blev vejet på salter supersamson vægt.

Mvh

Nikolaj Hjorth
 


31.07.05

Efter fredagens vellykkede havtur med Nadia, tog jeg til Sverige om lørdagen og fiskede om søndagen. 

Vi forsøgte os i en af dæmningssøerne på Lagan fra båd. Vi dørgede med woblere hele formiddagen og fik kun en ½-kgs. gedde som resultat, og derudover en masse bundhug, så det holdt hårdt med gejsten.

Først på eftermiddagen skiftede vi til ultralet spindefiskeri for at se om vi i det mindste kunne få nogle aborrer. På et tidspunkt efter godt en times tid satte jeg en Jig på, og relativt kort tid herefter havde jeg igen bundhug………….troede jeg!. Jeg lagde et tungt pres på ”bundhugget” og pludselig begyndte der at komme bevægelse for enden af linen hvilket straks blev efterfulgt af et voldsomt udløb. Stangen stod som en osteklinge totalt i spænd og hjulet skreg.


Heldigvis havde jeg både forfang og ny fireline på og bremsen på hjulet fungerede også som den skulle og det var der rigeligt brug med den brutale kraft i enden af linen, som blev ved med at tage udløb.

Endelig efter hvad der føltes som en evighed fik vi nettet den – en kompakt gedde. Bismeren standsede ved 16,5 pund, hvilket er ny PR.

Det var virkeligt en oplevelse at kunne fighte sådan en fisk i frit vand på så lette grejer. Fisken blev efter behørig fotografering genudsat. 

Christian Hansen
 


14/7-05

Var jeg en tur på Øresund sammen med min kammerat Torben vi fangede 31 skrupper  med 3 over kiloet  1 ising og 2 torsk de blev fanget på børste orm og ca 5-8 stk på den nye gylp..... 
 
Kim Jæger med skruppe 1050g og 47cm
 
Torben Søndergård 1100g og 45cm
 

Kim Jæger


15-06-2005
 

Efter 4 aflyste 2 dagsture og 2 en dagsture kom jeg endelig afsted. Turen foregik med m-s thailand til det gule rev.

Der var ingen fisk på revet så vi forsøgte på et lille vrag, her var der lidt fisk, pæne sej og torsk på 3-4 kg.

Da vi havde tømt det vrag sejlede vi 10 min til det næste.

Her var der mange og store fisk. jeg fangede 8 sej mellem 6 og 11,75 kg og flotte torsk op til 8,25 kg en fin lubbe på 2,2 kg og et par langer op til 2,3 kg.

MVH Henrik Hansen


Her er lidt billeder fra foreningens Furesø-konkurrence.

 

Farum LF


Den 12/5-05

var jeg på Sjælsø med min søn, Marcus. Her fik han landet sine
første gedder helt egenhændigt. På billedet ses han med en trekilos fisk i
pæn kondition, tidspunktet først i maj taget i betragtning. En bestemt
wobler udfiskede alt andet den dag, så den fik Marcus selvfølgelig
fornøjelsen af at fiske med. Den 15/5 var jeg alene på Farum Sø. Aborrerne
var ikke til at finde og jeg havde også begrænset held med at fange
agnfisk til både den ene og den anden slags fiskeri.
 
Som alternativ satte jeg wobleren fra Sjælsø på og begyndte at ro rundt over passende skrænter. Et par timer senere havde jeg fanget gedder på 5.0, 3.4, 3.2, 2.3 og 2.2 kg. Det er ret heftigt geddefiskeri på Farum Sø, i hvert fald efter undertegnedes normale standarder. På billedet ses genudsættelsen af den største, som jeg synes er flot "fanget" af fotografen. Alle fisk, som uden undtagelse var i topkondition, blev i øvrigt genudsat.

Jacob Bøggild


I fangstrapporten i Stavnsholt havde nogen noteret en premiere fangst på :"3 gedder - 18 kg".

Det lød rigtigt spændende. Var der to små og én stor, eller én lille og to store, eller tre lige store? Under alle omstændigheder var det en rigtig pæn fangst, som fik mine geddestænger til at ligge og klapre utålmodigt hele måneden. Det blev til et par enkelte fuldstændigt resultatløse ture, men da jeg også skal være turleder til Farum Foreningens Furesøkonkurrence den 11. - 12. juni måtte jeg se og komme i gang med at knække nogen af Furesøens gåder.

Den 30. maj var jeg afsted igen, med gode agnfisk, godt vejr, instillet på at blive ude til det var helt mørkt, og med krydsede fingre for ikke at fange en sandart i fredningen. Først lige inden jeg skulle til at hjemad fik jeg et hug på bundfisket skalle på 17 meter vand.

Det blev en glimrende figth, hvor fisken kørte alle 5 liner sammen til eet kludder, og hver gang den nåede 10 meter op i vandet tog den turen ret ned igen, uden at jeg kunne gøre nogen ved det. Til sidst kom den dog i nettet, som kom op og hænge i 15 kilos "Super" Samson vægten. Men gedden spjættede, vægtens håndtag røg af, og fjederen knak. Så måtte dyret i dammen og jeg ringede til madammen som lovede at komme ned til bådebroen med en ny vægt. Jeg spurtede hjemad mod Stavnsholtbroen, 300 åretag i eet hug, så var vi der, og fik vejet dyret med så meget ståhej at naboen kom ud på altanen og meddelte at de altså prøvede at sove.

!!,5 kilo blev vi enige om, så var der ikke lagt noget til. Og 116 cm lang. Jeg forsøgte genudsætning, men gedden havde lidt for meget overlast, så den blev filetteret og fordelt til frikadellefars til kollegerne. Hovedet tog jeg også med på arbejde, et fritidshjem, hvor det blev dagens helt store attraktion.

Lars "Frø"


I week-enden den 29. april til 1. maj 2005

- var jeg i sommerhus på Sjællands Odde med 5 fiskekammerater. Vi startede ved "Vikinge-borgen" om fredagen og Henrik Rump fangede her en flot havørrred på 53 cm og 1,8 kilo.
Vi fiskede flere andre steder på odden i løbet af dagen men havde kun nogle følgere, der ikke havde lyst til at lege med. Lørdag morgen skulle det så være. Vi var tre der stod op før fanden fik sko på og ville forsøge os ved "Vikinge-borgen"  igen. Klokken 6:30 skete der noget. Helt ude i kastet - næsten i samme øjeblik blinket ramte
 
vandet  - var der hug. En stor fisk sprang ud af vandet og lavede nogle vilde rulninger. Efter længere tids tovtrækkeri kunne undertegnede lande en lynende sølvblank havørred med løse
skæl på 3,2 kilo og 64 cm. Udover en masse hornfisk blev det desværre ikke til yderligere havørreder denne week-end. En lidt speciel week-end rent vejrmæssigt fordi det stort set var vindstille hele tiden, dog undtaget fredag eftermiddag og lørdag morgen hvor vi fangede de to ørreder. En bekræftelse på at der gerne må være lidt gang i vandet når det er havørreder man går efter.

Med venlig hilsen
John Vinding


Her er min første fangstrapport som medlem af klubben

Den 5/5 var jeg med min far på gedde tur på esrumsø, vi skulle meget tidligt af sted så jeg var lidt træt. Dagen startede med et par mindre gedder, da min bundstang pludselig bukker sammen, efter en hidsig fight over 12m vand netter min far en flot gedde på 6,1 kg som bliver sat ud igen. Sener på dagen efter flere mindre gedder forsvinder mit flåd med et ordentligt udløb på mit hjul , jeg giver modhug med det samme og efter 10 min hård fight lander jeg min 11 gedde over 5 kg nemlig på 7,2 kg, denne bliver også sat ud til sine venner igen. Stangen var en fairpoint 9 fod med ambasadure 6000 og 8 kg sufix line.

Med venlig hilsen
Mathias Nielsen


Kæmpe gedde

Jeg har gennem de sidste år fisket jævnligt i Fredensborg Ørredfiskeri efter de fik etableret "Fluestrømmen", og derfor jeg havde lavet en specialaftale med Jørgen som ejer Fredensborg Ørredfiskeri, om at jeg og en kammerat kunne få chancen for at fiske efter nogle af de store "ørredædere", som går i Put & Take søen. 

Jeg var super heldig, for vi havde kun fisket ca 10 minutter før der var bud efter min agnsfisk. 15 minutter efter havde jeg næsten fordoblet min PR inden for gedder. Min tidligere PR var iøvrigt var fra Esrum Sø!

Gedden blev fanget d. 08. april 2005 kl 08.00.
 

Den vejede 15,11 kg og målte 115 cm og som det fremgår af billederne er den bred, trind og i god stand.......

Fighten var behersket pånær et brutalt udløb på ca. 20 meter , da den var 3-4 meter fra bredden første gang og fik øje på os. Den flåede simpelhen 20 meter line af det lille fastspolehjul, selvom bremsen næsten var var strammet helt til.

Den bed på en skalle (12 cm), fanget i samme sø, fisket højt på flåd.

Gedden blev efter vejning og foto genudsat i en lille sø i nærheden og lever i bedste velgående. Der er planer om at den i løbet af sommeren skal overflyttes til et større vand.

med fiskehilsner 

Bertil Høyer-Hansen
 


Så vil jeg gerne tilmelde min første fangst som medlem af Farum LF

Den 1/5-05 var jeg med min far og lillebror til geddepræmiere efter fredningen. Det var ikke det bedste vejr små regn og tåget og koldt. Inden vi havde nået at sætte alle 4 stænger ud med levende agn havde vi fanget 3 mindre gedder, det næste stykke tid skete der ikke ret meget, men lige som man sidder og keder sig lidt forsvinder mit flåd, jeg giver modhug med det samme så den ikke sluger skallen, jeg kan mærke at det er en bedre fisk, efter en kort men hektisk figth lander og vejer vi den til 5,1 kg.

Jeg får hurtigt sat ny agn på og dårligt inden den er helt ude forsvinder mit flåd igen, jeg giver modhug og kan mærke at det er  en god fisk igen, efter en sej figth lander jeg dagens anden gedde over 5 kg nemlig 7,1kg denne bliver også udsat efter fotografering.

Med venlig hilsen
Marco Nielsen


 
Her er nogle billeder fra seneste junior-tur til Tryggen.

Juniorlederen, Andreas Holm Nielsen, fangede 12 rimter i alt og en fin ørred på 2,5 kg.

Derudover blev det til at par flotte rimter til juniorerne.
 

Mvh Andreas Holm Nielsen, Juniorleder Farum LF


 

Eet af årets højdepunkter i Farum Lystfisker Forening er Geddepremieren på Farum Sø, der altid afholdes den første søndag i maj måned, og i år faldt søndagen netop den 1. maj.

Vi var velsignet med et ualmindeligt godt vejr, det var fuldstændig vindstille og der var ingen brug for ankre, for hvis man bare lod årerne hvile, lå båden stille! Og det er som bekendt optimale vilkår for geddefiskeri.

 
Ydermere undlod det at regne og der var heller ingen sol til at skolde vores vinterblege næser.
 
Vi var 19 deltagere som fordelte os i 12 både, og efter mange timers ihærdigt fiskeri med mange forskellige metoder, afsløredes det ved indvejningen at vi tilsammen havde fanget 10 fisk. Måske lidt skuffende i forhold til hvad Farum Sø har disket op med tidligere, men i forhold til det usædvanligt kolde forår, og de ændrede betingelser dette kunne give anledning til, var det nok alligevet et "ok" resultat.
 
Jeg sejlede sammen med Bjarne og vi var også dommerbåd, og fik anledning til at indveje enkelte fisk undervejs i konkurrencen, så de straks kunne genudsættes, og det gav jo lidt føling med fangsterne. Så da jeg ½ time inden vi sluttede, fik en 6,6 kilos fisk, var jeg ret sikker på at pokalen var hjemme. Jeg har fisket efter den pokal i 14 år, og har været rigtigt tæt på en del gange, men i år var heldet med mig.
 
Fangsterne fordelte sig således ; Bob Anders 1,2 kg.+ 1,1 kg. , Basse Formand 2,1 kg. + 2 kg. Peter Bak 3,7 kg. Bjarne Steelhead 3,9 kg. Kim Madsen 4,1 kg. Steffen Faist 4,6 kg. og Lars Frø 6,6 kg.
Der var een enkelt juniorfisk på 2 kg. til Daniel Faist.
 
Der var rigtig fine præmier til en stribe af de største fisk, jeg selv fik både fiskestang, fiskesnøre, wobler, og pokal. Det var næsten som juleaften.
 
Hjemmesiden har vist min præmiegedde lige siden den 2. maj og man har også kunnet se far og søn Steffen og Daniel Faist's fangster men her er også lige et par billeder fra dommerbåden.

Hilsen Lars Frø


Her er to billeder fra geddekonkurrencen.

Et af mig med andenplads gedden på 4,7 kg.

Og et af Daniel Faisst som vandt juniorkonkurrencen.

Billedet viser ham med sin 2 kg gedde og præmierne.

mvh Steffen


 


I starten af november var jeg et smut ovre ved Skanderborgsøerne sammen med min kollega på fiske-feber - Peter Kirkby.

Det gik helt fint med en del gode fisk i båden. De to største var jeg så heldig at få: 11,5 og 14,0 kilo (nedrundet).

Ha det – Jens Bursell

 

 

 

 
 


Fik d.30/1 4 målere fra småbåd på øresund. De fire vejede 15.7-20.5-21.7 og 24kg. En RIGTIG god dag......

Fisken på billedet vejede 24kg

Som en kuriositet kan jeg fortælle at fiskene på 15.7 og 20.5kg var han-fisk??!! Jeg har før fanget målere som var hanfisk, men har end ikke hørt om hanfisk over 20kg.
De var begge udspillede af sæd.

Mvh Nikolaj Hjorth.


Hej Farum LF!
 
Her et billede af min søn Kim Johansen + fangst. Den 21. januar 2005 kom han med på en fisketur med sin kammerats onkel (på afbud). Det var lige omkring frysepunktet og vindstille da turen gik til Køge Bugt. Der var havblik og som dagen gik, kom flere mindre torsk om bord. Pludselig fik han et bundhug - troede han, men så bevægede den sig. Efter nogen tids fight, hvor han troede den var på ca. 8-10 kg, kom et monster til syne. Torsken vejede 22 kg rent. Det var en fed dag.

HILSEN - ANNE MARIE JOHANSEN


Et par fisk er det blevet til..
 
En gråskalle fanget på orm i fårup sø d. 5 april  920g 42 cm
En rimte i tryggevælde å d. 7 april 2025g 54 cm -
og til sidst en karusse på 36 cm 860g
 
MVH Henrik Hansen

 

   

Nåede lige at fange en pæn gedde inden fredningen..
 
En hurtig morgen tur til gudenåen søndag d. 27-03
resulterede i en pæn gedde huggede på min spin-skalle..
 
11,3 kg og 106 cm..
 
MVH Henrik Hansen


 


St. Vejle Å's ørreder har været gode ved mig her i marts.

Således har 4 stk (fordelt på 3 ture) taget kampen op med mig, og det var alle flotte veltrimmede fisk.

De vejede 3.5kg, 4.1kg, 5,2kg og 5,5kg - alle blev genudsat, fordi de var farvede og iøvrigt havde orm.

Mvh

Poul Høiby


 


 
Jeg var d. 21/22 marts på en 2 dages tur med thailand hvor jeg den første dag fangede en havkat på 3,25 kg fanget på makrel.

Min største fisk på turen blev en lange på 7 kg så det var ikke det helt store der blev fanget på anden dagen fangede jeg en masse små torsk og et par små langer og jeg fangede min første kuller...

Mvh Kim Jæger


 


God start på sæsonen
 

Det har været en virkelig god start på sæsonen, med mange pæne fisk.

Således gav et tur til Susåen 11 Helt med den største på 1.210 kg.

Da jeg fiskede med 0,148 mm line (1,8 kg) har jeg tilmeldt Helten som lineklasserekord.

Helten er til venstre er ny PR.
 

Fire ture til Åen efter fredningens ophør, gav i alt 14 havørreder, med størstedelen over tre kilo.

På sidste tur tog jeg en Havørred på 5,5 kg fordelt på 80 cm. Også PR.

En tur til St. Vejle Å gav en enkelt Aborre over kiloet, mere nøjagtigt 1,050 kg.

Venlig hilsen

Peter Silberg
 


Øresund med småbåd
 

Jeg var på Øresund med småbåd for 2. gang i år.
 
Vi sejlede fra Nordhavnen da det begyndte at lysne, vi fik i alt 8 fisk med 3 over 10 kg. Jeg fik selv en på 13,5 og en på hele 23,1 som tilmed havde sat sig i bunden, men efter lidt sejlen frem og til bage fik vi den endelig fri og jeg kunne hive den ind.

Den var kroget foran gællerne min ikke inde i munden.
den anden på 13,5 var kroget rent i munden så den vil jeg gerne til melde saltvandcuppen.
 
begge fisk blev vejet på en bismer vægt.

 

 
 
Med venlig hilsen
 
Kim Jæger
 

Sandart og Gedde

Efter årets første nattefrost var det med bange anelser, at jeg lidt oppe ad formiddagen stod ved bredden af søen, og det viste sig da også, at der er lå et tyndt lag nyis på den ene del af søen. Heldigvis var der frit ved bådene, så det var bare med at komme ud. Grejet blev stuvet i båden og årerne placeret i åregangene, eller rettere sagt - de blev forsøgt placeret.

For nattefrosten havde medført, at vandet i åregangene var bundfrossen. Og for en gangs skyld havde jeg ingen kaffe med, så det var ikke muligt at ofre et par kopper til optøning.
 

Jeg skal undlade at komme nærmere ind på, hvilken lun væske der så klarede problemet, men jeg skal opfordre senere brugere til at lade være med at slikke på rælingen ved åregangene...
 

Det lykkedes altså at komme ud på vandet, og der gik ikke lang tid, før der var bud efter den ene skalle. Et eller andet tungt havde fat i den anden ende, men desværre spyttede den agnfisken ud efter et par sekunder.
Kort efter gik det andet flåd, og denne gang var modhugget mere effektivt. Der blev holdt stram line, mens de øvrige flåd blev taget ind, så der ikke gik fisk (undskyld) i den. Efter en uproblematisk kamp kunne jeg nette en flot velproportioneret sandart på 3,8 kilo.
 

Mens jeg således var optaget af at vikle fisken ud af nettet, så jeg ud ad øjenkrogen, at min anden stang var på vej ud over rælingen, og jeg nåede kun lige at gribe fat i det nederste af stangen, der fleksede totalt.

En gedde havde taget agnfisken, selv om den bogstaveligt talt fiskede lige op og ned ad båden.

 

Jeg fik løsnet bremsen, og gedden takkede med nogle fine udløb, men kampen faldt dog ud til min fordel.

En fin fisk på ca. 3,5 kilo.

Der kom ikke yderligere fisk i båden den dag, men det gjorde nu mindre.

Venligst

Claus Søndergaard


23. januar 2005

Lige et par fangstrapporter efter en uges ferie på sjælland..

Søndag d 30. januar var jeg på Øresund med pike 85 drengene.

Vi fangede 20 torsk 3 over 10 kg..

Det bedste var at næsten alle fiskene var bide fisk..

Jeg magtede kun at fange en 8 kg..
 

Dagen efter var jeg i Køge havn efter aborre.

Det blev til mange fisk,  med en 1,2 kg som den største fanget på en levende skalle

MVH Henrik Hansen
Skjern


BULETUR MED VIKTOR

"Hvem vil ikke hellere ud at fiske end på arbejde!? Da muligheden pludseligt bød sig for en tur med det gode skib "Viktor" slog jeg til i håbet om en stor-torsk fra Øresund - der var nemlig fanget mange, rigtigt store torsk derude i ugens løb.

Da det hotte spot lå helt oppe nordpå i "Ørkenen" og endda endnu længere oppe tog det sin tid for "Viktor" at få tøffet sig igennem de efterhånden større og større bølger - eller vel snarere 2½ - 3 meters dønninger, der kom rullende ned gennem Sundet oppe fra Kattegat...
 

Men "Viktor" klarede det nu forbløffende godt.

Stor var forskrækkelsen imidlertid da vi kom ud for at skulle fiske. Et panser af is dækkede alt: dæk, søgelænder, stænger og hjul!
Og det føltes da også rimelig koldt at stå derude i minusgrader og frisk vind i ansigtet. Men vi skulle blive sat på endnu hårdere prøvelser med hensyn til selve fiskeriet - en rivende stærk strøm umuliggjorde på det nærmeste fiskeriet og efter 1 ½ times tid i dønningernes vold, orkede vi ganske enkelt ikke det mere.
 
Vi tog til sydligere himmelstrøg i området omkring Hven, hvor bølgerne var knap så store - men desto mere hidsige!

Der blev fanget den obligtoriske torsk ved bøjen, men ellers holdt de sig godt på afstand af vores pirke.

Det gjorde de utallige garn dog ikke - vi nåede således op på et 2-cifret antal mistede pirke sat i garn og andre giftigheder.


 
Men dette skrives er der stadig en gyngende fornemmelse i kroppen.

Det skal blive godt at komme i seng!"

 

Stram Line - Morten Søndergaard


 


20. januar 2005

Var jeg sammen med en kammerat ved Gudenåen for at fiske gedder.

Her var jeg heldig at fange en gedde på 102 cm og 9,5 kilo.

Men 2 dage senere fangede jeg en der var lidt større - 10,1 kilo og 103 cm i Gammel Skjern Å. 

MVH Henrik Hansen
 


December 2004

Jeg har i december været et par gange været på Bagsværd Sø og fået lidt blandede fangster.

De bedste var en gedde på 5,5 kg, sandart på 2,0 kg og en aborre på 1,18 kg.

Alle blev fanget på en 2-delt Hi-Lo wobler og blev efter fotografering behørig genudsat.

Mvh - Christian Hansen
 


10. oktober 2004

Juleaften, mens alle normale mennesker juler, stod jeg ved Gudenåens bred og fangede mig en ny pr. sandart på 5,35 kg og 80 cm.. bedre julegave kan man ikke ønske sig.

- og når man fisker juleaften så fisker man selvfølgelig også nytårsaften/nat. Her fiskede jeg sammen med kærsten og en go ven.

Det blev til 11 fisk ialt... 1 aborre til poul.. 3 sandart og en gedde til mig og kæresten gav os baghjul med 6 sandarter, deriblandt de 2 største på 3,8 kg og 5,0 kg..

Gedden jeg fangede vejede 5,2 kg huggede på en wobler kl.00.08 så jeg vil vove at påstå at ha fangede årets første fisk i DK..

 

MVH Henrik Hansen


9. oktober 2004

”Jeg var den 9/10 på Vestsjællands kyst sammen med ”Tivoli-Niels” Matthiesen.

Niels fangede et par småørreder og vi havde begge en del hug og mistede fisk. Jeg var kommet længere frem, til et lille rev, på det stræk vi ville affiske og her fik jeg fisk på sølvpilen, godt 10 meter fra hvor jeg stod.

Jeg kunne bare stå og se på mens linen efterhånden forsvandt fra mit hjul med en hvæsen. Jeg tror der var 10 meter tilbage af min fireline som var bundet sammen med en tynd 0,22 nylonline, da jeg fik stoppet fisken første gang. Jeg fik råbt på Niels som kom løbende med nettet. Han kom straks med gode råd om at give fisken line, hvilket jeg ikke kunne.

Der var kun en ting at gøre og det var at stramme bremsen og få noget line på hjulet. Mistanken om at det ikke var ørred, blev bekræftet da fisken kom nærmere, da kunne vi se det har en pæn multe. Niels fik den nettet.

Desværre var den fejlkroget i halen, men det gjorde jo ikke fighten ringere, tværtimod. Det vil jeg sent glemme. Den vejede 3,832 kilo og 64 cm.”

Stram line - Niels Olsen
 


Tilbage til fangster. Du kan også se fangstrapporterne fra 2008, 2007, 2006, 2005 og 2004.

Vi vil meget gerne se din seneste fangstrapport på hjemmesiden. For at sende den ind, skal du klikke hér eller bruge mail adressen: hjemmesiden&#64farumlf&#46dk